Welcome to Isbjörn of Sweden | Free shipping over 100 EUR / 200 USD | Full return within 30 days

Värmande lättviktsjacka och babyoverall från ISBJÖRN of Sweden

FROST Lightweight Jacket är en av våra mest användbara jackor med flera användningsområden. En så kallad ”puffjacka” som barnen kallar den, som är både 100% vindtät, med god andningsförmåga och som är lätt vattenavstötande. En jacka som kan användas som ett yttre plagg kyliga höst- och vårdagar och som isolerande plagg under exempelvis skidjackan en kall vinterdag. I höst- och vinterkollektionen år 17/18 är designen för Frost helt ny och den kommer i fyra härliga färger. Frost finns också som babyoverall.

- Med FROST får du massor av värme till en väldigt låg vikt. Den är lätt att packa och tar en väldigt liten plats komprimerad. Detta är en jacka som både barn och föräldrar brukar älska. Frost finns även som en väldigt mjuk och skön bebisoverall, säger Maria Frykman Forsberg, vd för ISBJÖRN of Sweden.

FROST är fodrad med Primaloft Black som är ett foder tillverkat av återvunnet material (PET-flaskor), vilket ger maximal mjukhet och värme till minimal vikt. Den är också Bluesign-certifierad vilken är den viktigaste miljögarantin som finns I textilbranschen. 

Jackan Frost finns i fyra härliga färger och i storlekarna 86 – 164 cl med avtagbar huva för de minsta och fast huva för junior (från 134 cl).  Cirkapris inkl. moms: 900 kr (barn)/ 1 000 kr (junior).

Babyoverallen Frost finns i två storlekar: 56/68 samt 74/86 cl. Cirkapris inkl. moms: 1 000 kr
Färger: Black - SunPoppy - Smoothie - Ice

 

 

Följ ISBJÖRN of Sweden på Cision, Instagram @isbjornofsweden och på Facebook.

 

Magdalena Höglund 17/10/2017 00:24

Your cart(0 Items)

Your cart is empty
Total $0
To checkout